Το μεγαλείο ενός ηγέτη δεν μετριέται από τη δύναμή του, αλλά από το πώς ενδυναμώνει τους άλλους να φτάσουν πιο ψηλά, ανακαλύπτοντας τον ίδιο τους τον εαυτό.
Στα 19 μου, το ενδιαφέρον μου κέρδισε η εστίαση κι έτσι το
2005 ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα στα KFC. Το 2008
ξεκίνησαν τα πρώτα δείγματα ηγεσίας και τότε η FOOD PLUS
AEBE με μεταφέρει στην Pizza HUT σε ρόλο Restaurant
Manager όπου με μεγάλη επιτυχία για τις 2 επόμενες
χρόνιες κατάφερα, ως ο ηλικιακά νεότερος Restaurant
Manager, να φέρω τις υψηλότερες κερδοφορίες του
δικτύου.
Το 2012 με προσεγγίζει η Γρηγόρης Μικρογεύματα ώστε να
με εντάξει στο ενεργητικό της ως Area Manager 22 francize
καταστημάτων της στην περιοχή Μεσόγαια και την
αποδέχτηκα με χαρά μιας και η κρίση είχε επηρεάσει κατά
πολύ την πορεία της Pizza Hut στην Ελλάδα. Έπειτα από 1,5
περίπου χρόνου και βάση της αξιολόγησης μου, μου
προτείνουν να αναλάβω το τμήμα Εκπαίδευσης όλου του
δικτύου. Είχα στην ομάδα μου 11 εκπαιδευτές που
κάλυπταν τις ανάγκες αρχικής εκπαίδευσης (εκπαιδεύαμε
πάνω από 750 άτομα το χρόνο), άνοιγμα νέων
καταστημάτων, υποστήριξη σε ‘προβληματικά’’
καταστήματα κ.α. Στην πορεία και με βάσει αξιολογήσεων
που έκαναν οι francizes στο σύνολο της εταιρίας ανά τμήμα
προέκυψε η ανάγκη για να δοθεί μια νέα φρέσκια εκδοχή
στην απαρχαιωμένη εκπαίδευση… Έτσι λοιπόν αρχές του
2015 δημιουργήσαμε το e-learning. Μια καινοτομία σε
συνεργασία με την Stefi Productions για όλο το δίκτυο της
Γρηγόρης Μικρογεύματα και της Air Canteen. Ένα εργαλείο
με βίντεο, σεμινάρια και όλο το εκπαιδευτικό υλικό που
αφορούσε εκπαιδεύσεις & επανεκπαιδεύσεις σε όλο το
δίκτυο τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Εξωτερικό.
Την άνοιξη του 2015 μια μικρότερη εταιρία η miCafetal με 22
σημεία – κυλικεία τότε, μέσα σε νοσοκομεία, αεροδρόμια και
πλοία με προσεγγίζει ώστε να αναλάβω την Γενική Διεύθυνση
της εταιρίας. Ανταποκρίθηκα στο challenge μιας και στη
συγκεκριμένη πρόταση είχα την ευκαιρία να μάθω τις
δυνατότητες μου καθώς και να δω το συγκεκριμένο κλάδο από
μια διαφορετική οπτική. Ασχολήθηκα με εκπαιδεύσεις
προσωπικού και αναδιατάξεις βάση των skills που είχαν,
εύρεση νέων σημείων και κατασκευή τους, δημιουργία νέων
project σε αεροδρόμια Fraport όπου το 2018, 2019 και 2020,
μαζί με ολόκληρη την ομάδα της miCafetal, κατακτήσαμε τα
Gold και Silver βραβεία Interior Design για τα καταστήματα
στα αεροδρόμια της Fraport (Σκιάθο και Ζάκυνθο) ,
δημιουργία και κοστολόγηση νέων συνταγών – συνθέσεων
που το 2020 στα Estia Awards το Golden Awards κερδίσαμε το
βραβείο για τις πιο νόστιμες συνταγές και καλύτερο food
stylist στα αεροδρόμια στης Ελλάδας.
Η σχέση μου με το Call Center ξεκινά το Νοέμβριο του 2020
μετά την γνωριμία μου με τον Διονύση Κλάδη όπου μου
παρουσίασε την δυναμική του συγκεκριμένου κλάδου με
σκοπό την συνεργασία μας. Έτσι λοιπόν καταλαβαίνοντας
γρήγορα τον τρόπο που λειτουργεί αυτός ο χώρος, εντάχθηκα
από την αρχή στην εταιρία DKG Telephone Media Services,
που ξεκίνησε η στέγαση μας στην BFS Group με 4 άτομα. Στο
σήμερα είμαστε 65 ενεργά μέλη σε όλα τα πόστα από τις
09:00 – 21:00 και με τηλεργασία. Εκπροσωπούμε μεγάλες
εταιρείες ενέργειας και τηλεφωνίας καθώς το 2023 έχουμε
δημιουργήσει τα δικά μας προϊόντα ομορφιάς την ISIDA the
Absolute Elixir.